MOTORI ZA DVORIŠNA KLIZNA VRATA

BX-243 automatika za dvorišna klizna vrata težine do 300 kg


BX-243 je najnoviji sustav automatike za dvorišna klizna vrata, a dizajniran je i namjenjen za manje intenzivnu uporabu (otprilike desetak puta dnevno). Inovativan motor, zahvaljujući testiranjima  kojima je bio podvrgnut kako bi zadovoljio europske norme u uvjetima udarnih sila koje se stvaraju  prilikom kretanja vrata, BX-243  je proizvod koji nudi najviše  sigurnosne standarde u namjenama za koje se koristi (deklaracija EN 12445 – EN 12453).

Simbolizira ga  maksimalna pouzdanost, izdržljivost i sigurnost.  BX-243 na 24V idealno je rješenje za automatizaciju dvorišnih kliznih vrata u privatnim kućama. Moguća je opcija s pomoćnom baterijom za rad u slučaju nestanka električne energije. tzv. Enkoder tehnologija – siguran i konstantan elektronski upravljan pokret za maksimalnu sigurnost korisnika. Ugrađeni  krajnji prekidači ommogućuju  kontrolu  kretanja vrata.

BX automatika za dvorišna klizna vrata do 400 – 600 – 800 kg

Bx model zadovoljava  sve sigurnosne standarde zahvaljujući novim upravljačkim elektronikama i vrhunskim tehnologijama.  Kompletna serija zadovoljava raznolike potrebe rada zahvaljujući modelima na 230V i 24V.    Bx automatika savršeno je rješenje za dvorišna klizna vrata manjih i srednjih dimenzija. Zbog visoke efikasnosti i sigurnosti, primjena mu je višestruka – kako  za privatne kuće tako i za stambene zgrade, jer Bx je namjenjen za manje i više intenzivnu uporabu. U ponudi se nalazi 4 modela na 230V A.C. i jedan model na 24V D.C. za intenzivnu uporabu, a idealan je za situacije u kojima često nestaje električne energije, zbog jednostavnosti deblokiranja motora.
BX-P verzija čiji sastavni dio je „PRAKTICO SUSTAV“, patentirani CAME uređaj,  koji u slučaju nestanka električne  energije, automatski deblokira pomoću daljinskog upravljača motoreduktor. BX-10 opremljen je  novom elektronikom sa displey-om  za programiranje funkcija, enkoderom  za upravljanje pokretom, te uređajem za detekciju prepreka. Kartica može pohraniti do 250 različitih koda putem daljinskog upravača serije: Touch, Top, Atomo, Tam  i Tfm. 24V elektronika modela BX-74 konstantno kontrolira  rad vrata te omogućava najsigurniji pokret u skladu sa trenutnim europskim propisima (EN 12445 – EN 12453 sukladnost).

BK automatika za dvorišna klizna vrata do 800-1200-1800-2200 kg

BK serija dizajnirana je prvenstveno za automatizaciju  stambenih, industrijskih, te  višekorisničkih prolaza, za vrata srednjih i velikih dimenzija.  Serija uključuje 9 različitih verzija koje zadovoljavaju sve  zahtjeve primjene,  uključujući  i intenzivan rad vrata velikih dimenzija i iznimne težine. Dostupna je i u posebnoj trofaznoj verziji za industrijske primjene. Vrhunska tehnologija pruža ekskluzivne funkcije kao što su npr.: „autodijagnoza sigurnosnih  elektroničkih sklopova“ koja zaustavlja rad uređaja u slučaju kvara fotočeija ili sigurnosnih osjetljivih rubnika, ili funkcija za pomoćno osvjetljenje prolaza, automatski kontrolirana putem upravljačke ploče. Trofazna elektronika na 400V pruža dodatni  dinamični  potisak  u fazi  pokretanja, te na taj način  nadmašuje  krizne situacije  i probleme koji mogu biti uzrokovani težinom vrata.

Enkoder tehnologija - siguran i konstantan elektronski upravljan pokret za maksimalnu sigurnost korisnika. BK serija nudi pomoćnu rasvjetu prolaza, te time daje sigurnost u noćnim uvjetima ili u uvjetima jako loše vidljivosti.

Ekskluzivna praktičnost - Model BK-1200P

oplemenjen je PRATICO“ SUSTAVOM - koristan uređaj koji zamjenjuje naporne ručne deblokade u slučaju nestanka napajanja. BY-3500T automatika za klizna dvorišna vrata težine do 3500 kg.

 

BY-3500T automatika za klizna dvorišna vrata težine do 3500 kg


BY-3500T model je motor iznimne jačine i snage, a  osigurava ga velika  izdržljivost i  pouzdanost. Namjenjen je za automatizaciju dvorišnih kliznih vrata težine do max. 3500 kg, te se kao takav često koristi za industrijsku primjenu, gdje se traži izuzetna otpornost, snaga i pouzdanost.  Maksimalnu snagu pokreće i iznimno teška i velika  vrata, a sustav ima mogućnost programiranja naredbe za djelomično otvaranje vrata. Sustav provjerava pravilan rad sigurnosnih uređaja, te blokira pokret u slučaju nailaska na bilo kakvu moguću prepreku. Kao dodatnu opciju, BY-3500T nudi pomoćnu rasvjetu prolaza, te time daje sigurnost u noćnim uvjetima ili u uvjetima loše vidljivosti. Ugrađena elektronika provjerava pravilan rad sigurnosnih uređaja prije svake operacije otvaranja i zatvaranja dvorišnih vrata.
400V trofazni motoreduktor - trofazno napajanje osigurava intenzivan rad čak i u najzahtjevnijim i najtežim uvjetima (blindirana dvorišna vrata ili hangar vrata).

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas info@five-stars.hr