Serija LYN, SCS, ECO

Pogonski mehanizmi za dvorišna zaokretna vrata

Projektiran prema profesionalnim kriterijima

Simetrična izvedba
Zahvaljujući simetričnojn izvedbi ovaj model  dobro odgovara i za desnu i za lijevu ugradnju, a na taj način je  pojednostavljeno i instaliranje.

Trajnost i pouzdanost
Kućišta svih modela izrađena su iz aluminijskog lijeva, te zaštićena elektrostatski nanešenim epoksi premazom, otpornim na koroziju.

Sve što trebate, uključeno je
U kompletu automatike  (upute za ugradnju i sav potrebni pribor).

Za kupce koji prihvaćaju samo najbolje.

Dodatna sigurnost
Svi modeli raspolažu bravicom i ključem za mehaničko oslobađanje vrata, te na taj način pružaju dodatnu sigurnost u slučaju nestanka električne energije.

Velika opterećenja
Visoka otpornost čelične prečke ruke motora i pogonski zupčanici garancija su i jamstvo za  dugi niz godina mirnog i pouzdanog rada i korištenja bez straha od nenadanih kvarova.

SERIJA LYN – teleskopski linearni pogon

Siguran, trajan, pouzdan 
Svi naši modeli su konstruirani za dugogodišnji nesmetani rad, a predviđeni su za zaokretna dvorišna vrata s krilima raspona do 2.5 ili 4.0 metra i težinom krila do 250 kg. Idealni su za prvu ugradnju ili kao zamjenski pogoni.

Kvaliteta koja zaslužuje povjerenje
Linearni pogoni iz serije LYN dizajnirani su s izuzetnom pažnjom. U cijelosti su konstruirani i testirani u tvornici Chamberlain, kako bi osigurali niz godina pouzdanog rada.

Moderno oblikovanje
Ovi modeli se uklapaju u svaka vrata na stambenim ili poslovnim objektima, zahvaljujući suvremenom i modernom dizajnu.

SERIJA SCS – linearni pogon s vijčanim prijenosom

Izbor za najzahtjevnije
SCS modele karakterizira elegantan izgled. Vodeći su u svojoj klasi, a garntiraju  pouzdan i tih rad. Modeli SCS namjenjeni su za zaokretna dvorišna vrata s krilima raspona do 3.0 metra i težinom krila do 250 kg. Spomenuti modeli  predstavljaju idealno rješenje za najzahtjevnije kupce.

Nedostižna kvaliteta izrade
Dizajnira ih i proizvodi  najveći svjetski proizvođač motora za otvaranje garažnih vrata. Kako bi osigurali niz godina pouzdanog rada, ovi modeli u cijelosti su konstruirani i testirani u tvornici Chamberlain.

Moderno oblikovanje
Zahvaljujući privlačnom i modernom europskom izgledu, ovi modeli se uklapaju u sva vrata za stambene i poslovne objekte.

SERIJA ECO – klipni linearni pogon

Prihvatljivo i prikladno
Ovi modeli su konstruirani  kako bi osigurali  pouzdanost i sigurnost, a namjenjeni  su za otvaranje dvorišnih vrata s krilima duljine do 2,5 ili 3,5 metra i težine do 250 kg.

Pouzdana kvaliteta
ECO serija motora je potpuno konstruirana, proizvedena i testirana od strane tvornice Chamberlain, s ciljem dugogodišnjeg sigurnog i pouzdanog rada.

Novo postavljanje i zamjene.
ECO serija je savršena za sve standardne izvedbe zaokretnih vrata.  Uključuje vidljivu, pokretnu ruku motora, koja se odlično uklapa u bilo koja dvorišna vrata.

ART 300 – zglobni pogon

Izbor za najzahtjevnije
Ovi motori za dvorišna vrata su detaljno konstruirani za ugradnju na šire stupove sa ugrađenim graničnicima i automatskim zaustavljanjem.
Karakteristike:
- simetrična i robusna izvedba
- automatsko zaustavljanje
- ugrađeni graničnici za krajnji otvoreni i zatvoreni položaj krila
- mogućnost mehaničke deblokade vrata u slučaju nestanka električne energije
- nosači motora uključeni u komplet
- nije potrebno održavanje i servisiranje
- razmak rotacijske osi do 30 cm
- mogućnost ugradnje na vrata na preklapanje
LYN300 – kutevi otvaranja krila
LYN400 – kutevi otvaranja krila
SCS300 -kutevi otvaranja krila
ECO300 – kutevi otvaranja krila
ECO400 -kutevi otvaranja krila
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas info@five-stars.hr